Contact

Slaapmasker met eigen tekst

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Het slaapmasker: sommige mensen vinden het vreselijk om met iets op hun ogen te slapen en anderen zweren erbij. Een slaapmasker kan natuurlijk heel handig zijn, bijvoorbeeld als je veel reist of om een andere reden overdag een dutje wilt doen. Ken je iemand die zweert bij slaapmaskers of gun je iemand zomaar een lekker extra dutje? Dit personaliseerbare slaapmasker is een leuk cadeau-idee!
€ 9,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Rust is één van die dingen in het leven die we allemaal voldoende nodig hebben: ogen dicht en op naar dromenland. Nu gaat dit voor de één makkelijker dan voor de ander en daarbij kan een slaapmaskertje hulp bieden. Het zal in het begin wennen zijn om iets over je ogen te hebben dat ook nog vastzit achterop je hoofd, maar de ervarenen onder ons weten dat het een fijne uitkomst kan bieden.

Dit slaapmasker verduistert perfect, zodat je niet wordt afgeleid door externe factoren. Het leukste: je kunt er een eigen tekst op laten drukken voordat je het de jarige Job of Jet geeft. Overigens is dit leuke cadeau geschikt voor vele gelegenheden: voor een vrijgezellenfeest, een vakantie, voor Kerst en, zelfs om zomaar te geven.

Het maskertje is gemaakt van satijn en dus lekker zacht op de oogleden. Misschien wordt het zelfs nog wel spannend in de slaapkamer, satijn op je gezicht is tenslotte een hele nieuwe ervaring. Slaap lekker!

Productdetails

  • Verkrijgbaar in 1 maat
  • Satijn
  • Zwart
  • Ca.20 x 9 cm
  • Bedrukbaar met persoonlijke tekst

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T09:06:16+00:00