Contact

Skylighter - frisbee met LEDs

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Iedereen kent ze wel - leuke ronde schijven waarmee je zo heerlijk kunt frisbeeën. Of je nu op het strand ligt, in je tuin bent of ergens anders - met dit leuke cadeautje maak je altijd de blits. Vooral met de leuke LED-lampjes er aan! Leuk voor het hele gezin, voor kinderen en volwassenen. Leuk om mee te nemen op vakantie en voor dagjes uit!

Other customers bought

Productbeschrijving

De basis functionaliteit van een frisbee is sinds mensenheugenis niet verandert. Een handige kleine schijf die door zijn gewicht en zijn aerodynamische vormgeving geweldig goed aan snelheid kan winnen, en met de juiste techniek zo bij je medespeler is aanbeland. Het vergt enige oefening, maar dan heb je ook gegarandeerd urenlang speelplezier! En met deze speciale frisbee krijg je daar nog een hele hoop speelplezier bij. Want wanneer je hem weggooit gaan de lampjes branden. Een bijzonder gezicht voor alle spelers en voorbijgangers. Om niet te vergeten hoe je hond er op zal reageren wanneer hij mee speelt!

Door de bijgevoegde batterijen ben je verzekerd van lang speelplezier. Geschikt voor zowel de grote kinderen die stiekem wel met dit technische hoogstandje willen spelen, maar ook leuk voor kinderen en hele families om elkaar uit te dagen. De LED-lampjes stralen vanuit het midden naar buiten, wat voor een heel bijzonder effect zorgt. Super cadeau, nu te bestellen bij Cadeautjes.nl! Leuk om op kleine uitstapjes mee te nemen en ook handig op reis. Door de compacte vormgeving past hij altijd in je tas.

Productdetails

  • Diameter: 30,5 cm
  • Inclusief batterijen
  • Let op: Kleurkeuze niet mogelijk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-12-06T19:42:38+00:00