Contact

Rondvluchten met vliegtuig - Teuge

Vanaf € 85,00
Incl. btw
- +
Even zo vrij als een vogel zijn – dat kan met de rondvluchten in in Teuge. Het is gewoon prachtig om de landschappen eens van bovenaf te zien. Dit is een eenmalige ervaring die voor onvergetelijke momenten gaat zorgen. Zo kun je Paleis 't Loo, de Veluwe of de IJssel zien. Zo prachtig heb je het nog nooit gezien!
pin delete 6.047600
info icon Bekijk voorbeeld
  • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
  • Perfect als last-minute cadeau
  • 30 dagen gratis retourneren
  • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

  • Bon kopen
  • Bon inwisselen
  • Datum reserveren
  • Bon printen

Productbeschrijving

Dit vliegbedrijf biedt vluchten aan die je niet snel zal vergeten! Je houdt niet voor mogelijk hoe mooi Nederland vanuit de lucht is. De piloten zullen jouw onvergetelijke momenten bezorgen. Bij de rondvluchten kan je kiezen uit 4 verschillende opties: 15, 30, 45 of 60 minuten. Bij de rondvluchten wordt gevlogen met vliegtuigen voor maximaal 4 personen. Dit betekent dat er per vlucht 3 passagiers mee kunnen. De prijzen van deze spectaculaire rondvluchten zijn voor maximaal 3 personen. Er is geen leeftijdsbeperking voor de vluchten. Zo kan je bijvoorbeeld met de hele familie genieten van de prachtige landschappen van bovenaf.

De passagiers mogen in totaal niet zwaarder wegen dan 225 kg. De vliegtuigen vertrekken vanaf het vlieg centrum in Teuge. Tijdens de vluchten kan je genieten van unieke uitzichten, zoals het natuurgebied De Veluwe of het Apeldoornse paleis 't Loo. Je kunt zelfs met meerdere vliegtuigen tegelijkertijd het luchtruim kiezen. Voor de voorwaarden kan je informatie opvragen bij de organisatie.

De rondvluchten zijn een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om dit met een team te doen.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-04-18T15:36:09+00:00