Contact

Sjaal- en doekhanger

€ 9,90
Incl. btw
- +
Mooi vormgegeven, in klassiek design. Voor je mooiste sjaals en omslagdoeken heb je natuurlijk ook het allerbeste opbergsysteem nodig. Waarbij het mooi bewaren van je sjaals en omslagdoeken voorop staat! Met dit leuke cadeautjes wordt het eindelijk mogelijk!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Schoonheid ligt hem in mooie stoffen, met mooie patronen en kleuren. Het gaat er niet om dat je veel sjaals en omslagdoeken hebt, want eigenlijk heb je gewoon het liefst een paar hele mooie, die je vaak kunt dragen en waar je je goed bij voelt. Voor iedereen die dat herkent, is er dit mooie ophangsysteem ontworpen. Voor drie doeken en sjaals van verschillende afmetingen een mooi systeem om ze mooi en zonder kreukels op te kunnen hangen. Perfect voor in je kledingkast, zodat je altijd je sjaal op dezelfde juiste plek kunt bewaren. Ook heel handig voor in de hal in de garderobe, zodat je ook daar je sjaal direct goed op kunt hangen als je thuis komt.

Zonder dat hij stof vangt, want nu hoef je hem niet meer over een stoel te hangen om er voor te zorgen dat er geen kreukels in komen! Een handig klein cadeautje voor iedereen die graag met zorg omgaat met zijn of haar spullen. Perfect als cadeautje voor je partner, een vriendin of je zus. Eigenlijk kan iedereen zo een handig opberghulpje wel gebruiken. Jong of oud, man of vrouw. Iedereen met een praktische instelling en een liefde voor mooi ontworpen degelijke spullen zal met dit cadeautje heel erg blij zijn!

Productdetails

  • Kleur: Chroom
  • Afmeting: 41,3 x 27,3 x 4,4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T18:30:23+00:00