Contact

Siliconenvorm voor bierpul van ijs

€ 11,90
Incl. btw
- +
Hoe cool is dit? Giet bier (of andere drank) in de bierpul van ijs en binnen enkele seconden is het heerlijk ijskoud. Wanneer je deze handige ijsvorm in de vorm van een bierpul in de vriezer hebt staan, hoef je nooit meer lauw bier te drinken! Deze gadget hoort thuis in het huis van elke bierliefhebber. Een buitengewoon cadeau-idee voor buitengewone mensen.

Productbeschrijving

Er is natuurlijk wel één uitdaging met een glas van ijs: smeltgevaar! Daarom moet je niet te langzaam drinken. Een echte must-have voor bierliefhebbers en anderen die graag een avondje drinken met vrienden. Voor gebruik van het glas van ijs doe je water in de siloconenvorm, laat het bevriezen in de vriezer en dan hup, bier erin! In no time is 250 ml bier van kamertemperatuur omgetoverd tot heerlijk koel gerstenat.

Dit glas is uitermate geschikt voor biergenot pur sang! Maar cola of appelsap kan je natuurlijk ook prima uit dit glas drinken voor een resultaat dat gewone ijsblokjes niet kunnen evenaren. Je kunt er in een goeie bui voor kiezen om een hele set aan biermokken te maken met de siliconenvorm om samen met vrienden te toosten op het mooie leven. En het beste is nog: je hoeft daarna niet af te wassen!

Iedereen die graag een verrassend en handig cadeau geeft, heeft hiermee een origineel cadeau te pakken dat zorgt voor een lach!

Productdetails

Siliconenvorm voor bierpul van ijs
  • Gebruiksaanwijzing: de vorm met water vullen, ongeveer een uur in de diepvries zetten en de pul is klaar voor ijskoud bier of andere drank 
  • Inhoud: 250 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-03-18T19:54:12+00:00