Contact

Siliconendeksel "Stoomboot"

€ 18,90
Incl. btw
- +
Koken wordt nu nog leuker en gezellig, omdat jij vanaf nu je pannen af kan dekken met deze kleine stoomboot! Het zowel grappige als ook praktische hulpje laat genoeg stoom, zodat pannen niet meer zullen overkoken. De warmte blijft desondanks grotendeels in de pan. De stoomboot ziet er met zijn zeeblauwe kleur ook nog eens leuk uit. Hiermee doe je iedere hobbykok een heel groot plezier!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms moet je gewoon even wat stoom afblazen. Als het op het werk een vermoeiende dag was of als het gewoon even niet loopt, zoals jij dat wil. Precies dat hebben ook pannen of het eten in de magnetron nodig. Maar de pannen mogen natuurlijk niet overkoken! Om dit allemaal in juiste banen te leiden, zijn er hele handige uitvindingen, zoals een deksel met ''stoom afblaas-functie''.

Deze leg je gewoon op de schaal in de magnetron of op een kookpan. En nu hoef je alleen nog maar bij het koken toe te kijken hoe de damp op een grappige manier door de schoorsteen van deze schattige stoomboot afgeblazen wordt. Het resultaat: de warmte blijft in de pan en het kookwater voor pasta, rijst of aardappels ook! Daarnaast was het nog nooit zo leuk een kokende pan toe te kijken, want deze stoomboot is een echte blikvanger op het fornuis. Deze deksel is een opvallend en origineel cadeau voor iedereen die graag veel tijd in de keuken doorbrengt. Het zoeken naar de perfecte deksel om overkoken tegen te gaan, kan hiermee beeïndigd worden. En nog handiger: deze kleine stoomboot is universeel en past daardoor bijna op iedere pan!

Productdetails

  • Diameter: 26 cm
  • Materiaal: 100% siliconen
  • Verhindert het overkoken door stoom af te blazen
  • Ook geschikt voor de magnetron
  • Vaatwasserbestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T11:09:02+00:00