Contact

Sieradendoos “Vogelschedel”

€ 44,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze sieradendoos is misschien een beetje macaber, maar bovenal supercool en op z’n eigen manier ook heel erg stijlvol. Deze bijzondere sieradendoos heeft het dus allemaal! De vogelschedel is gemaakt van kunststeen en biedt plaats aan je favoriete sieraden. Een echte eyecatcher met een licht morbide tintje voor de liefhebbers!

Other customers bought

Productbeschrijving

“No animals were harmed in the making of this article.” Mocht deze sieradendoos een aftiteling hebben dan zou deze zin er zeker bij staan. De schedel ziet er misschien angstaanjagend echt uit, maar hij is gewoon gemaakt van kunststeen. Een materiaal dat goed is te vormen en bovendien erg stevig is, waardoor dit accessoire wel tegen een stootje kan en met oog voor detail is vormgegeven.

Wanneer de vogelkop wordt geopend blijkt hij opeens plaats te bieden an al je favoriete ringen, armbanden, kettingen of andere kleine spulletjes. Dit bijzondere sieradenkistje is met zijn originele vormgeving en licht morbide uitstraling een perfect cadeau voor coole dames met gevoel voor stijl.

In de woon- of slaapkamer zal dit vogeltje sowieso zorgen voor geïnteresseerde blikken van gasten. Een bijzondere verrassing dus, voor wie houdt van bijzondere woonaccessoires en graag voor de spiegel staat.

Productdetails

  • Sieradenkistje in de vorm van een vogelschedel
  • Met vergulde snavel 
  • 2-delig, bovenste helft afneembaar
  • Materiaal: kunststeen
  • Afmetingen: 19 × 6,5 × 6,5 cm
  • In stijlvolle cadeauverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-07T06:33:01+00:00