Contact

Sieradenboom

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zitten sieraden in een doosje opgeborgen, dan zie je niet. Wil je er toch van genieten als je ze niet draagt, dat is dit persoonlijke cadeau de oplossing. Een prachtige boom om sieraden en andere accessoires in op te hangen.

* Verplichte velden

€ 9,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Vrouwen die van sieraden en accessoires houden worden meteen verliefd op deze chique sieradenstandaard in de vorm van een boom. Eindelijk heb je een prachtig overzicht van de mooiste sieraden die je in huis hebt. Dat is vooral handig als je op de avond van het grote feest ontspannen wil bekijken welke accessoires het beste bij de nieuwe jurk passen. Ook het vinden van de passende sieraden voor andere outfits is met deze sieradenboom een stuk gemakkelijker. De standaard zelf heeft een neutrale, zwarte kleur en is in de bad- of slaapkamer een fraaie, decoratieve aanvulling. Maar ook in de woonkamer misstaat de boom niets, mits hij natuurlijk fraai is aangekleed met allerlei kettingen, armbanden, ringen en andere mode-accessoires.

Niet minder elegant is de uitvoering in de vorm van een ballerina, die in haar klassieke positie ook de nodige sieraden dragen kan. Om haar hand een stijlvolle ring, oorbellen aan haar voet, een zilveren ketting om haar hals en een armband om de andere hand, het zijn slechts enkele mogelijkheden om de in zwart uitgevoerde ballerina van sieraden te voorzien. Net als de sieradenboom past ook de ballerina in iedere kamer en toont ze ook net als de boom een fraai overzicht van de beschikbare accessoires voor een avondje uit of een dagje shoppen. Een perfect en origineel cadeau voor haar.

Productdetails

  • Materiaal: staal
  • Afmeting: 17 x 16,5 x 2 cm

Productdetails

  • Materiaal: staal
  • Afmeting: 17 x 16,5 x 2 cm

Productdetails

  • Materiaal: staal
  • Afmeting: 17 x 16,5 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T01:19:16+00:00