Contact

Shooting Star Trophy met een persoonlijke plaquette

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Voor Stars & Ruimte fans - of zoals gewenst artefact: The Shooting Star Trophy in hoogglans metallic roze staande op een marmeren voetstuk waarop een plaquette prankt met een door u gekozen te zeggen of naam. De trofee is een koele gift voor verjaardagen of als een mooi gebaar voor een speciale gelegenheid, zoals een afstuderen!

* Verplichte velden

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Of "Happy Birthday", "U bent mijn ster" of de naam van uw * uw ontvanger van het geschenk - de Shooting Star Trophy is een prachtig design element en een mooie herinnering aan een bepaalde gebeurtenis waarvoor het werd gepresenteerd. Dit kan een van de graduatie zijn een doorgeschoten rijexamen of een speciale verjaardag - de badge duidelijk zichtbaar aan de voorzijde, vereeuwigd de gelegenheid op een bijzondere manier.

De trendy glossy trofee in metallic roze staat op een marmeren voet in zwart en heeft een totaal van 18 cm hoog (en 330 g in gewicht), zodat dezelfde opvallende wanneer u de kamer binnenkomt en kijkt neer op het nachtkastje, bureau of dressoir.

Deze persoonlijke fortuin geschenk dat iedereen zal onthouden is een mooie decoratieve accessoire op de sterrenhemel zelf (en Shooting Star) fans met wensen worden bepaald erg blij!

Productdetails

Shooting Star Trophy met een persoonlijke plaquette

Levering: Trophy in vallende sterren te vormen met zwarte basis
Kenmerken:
een grote en een kleine vallende ster in glanzende metallic roze
robuuste marmeren voet
Plaque met een gepersonaliseerde naam / slogan
Materiaal: plastic, marmer
Kleur: metallic roze, zwart
Afmetingen: 18 cm (hoogte), 6,5 x 6,5 cm3 (base)
Gewicht: 330 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-27T03:00:17+00:00