Contact

Set van drie ophanghaakjes 'klimmers'

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een ongewoon design idee, dat is wat je met dit leuke cadeautje in je huis haalt! Een leuke set haakjes om op te hangen aan je wand, en er sleutels, tasjes en sjaals aan op te hangen. Leuk voor in de hal, in je slaapkamer en in de badkamer! Of in de keuken, om je theedoeken aan op te hangen! De mogelijkheden zijn eindeloos, want deze klimmers komen gewoonweg overal goed van pas!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze leuke set bestaat uit drie figuurtjes in de drie kleuren rood, geel en blauw, die zich elk een eigen doel hebben gesteld: ze willen naar de top! Dat is een herkenbaar thema in het leven van veel mensen, want wie is niet bezig om te klimmen. Op de sociale ladder, binnen de professionele wereld. Op school of misschien wel in een klimhal!

Hoe dan ook, dit leuke cadeautje past bij al die mensen die graag een doel stellen en dat behalen. Een leuk decoratief cadeautje dat je er aan herinnert dat we allemaal aan het klimmen zijn, dat we allemaal bergen en dalen door moeten. Ook nog eens een super leuk cadeautje dat heel handig is, echt weer zo'n cadeautje van Cadeautjes.nl! Elk haakje kan maximaal 2,2 kilo dragen. Super handig dus om handdoeken, sjaals, sleutels en kleine tassen aan op te hangen. Een uitstekend cadeautje voor tussendoor, en erg leuk voor iedereen die graag hoger op wil! Ook erg leuk voor op kantoor natuurlijk, of in je werkkamer. Waar dan ook, een cadeautje dat gezien mag worden!

Productdetails

  • Belastbaar: 2,2 kg per haak. 
  • Inclusief bevestigingsmateriaal. 
  • Afmetingen: ca 16,5 x 7,6 x 7 cm. 
  • Materiaal: kunststof.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-01-26T20:32:37+00:00