Contact

Servetten "bruidspaar"

Vanaf € 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Weet je nog, dat jij ja zei, en je geliefde ook? Alle ogen waren op jullie gericht, want iedereen was speciaal voor dit moment gekomen! Met deze handige servetten kun je dit moment nu net zo vaak herbeleven als je zelf wilt. Een super leuk cadeau voor pas getrouwden of voor een jubileum.

* Verplichte velden

€ 5,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Dat moment dat twee geliefden elkaar het ja-woord geven, dat moment waar je zo lang naar toe leeft... dat wil je toch zo vaak mogelijk herbeleven! Met deze leuke servetten kan dat, met een leuke knipoog. Want misschien had je wel niet zo'n decollete of precies zo'n klassiek zwart pak. Makkelijk te dragen door een klein gaatje bovenin waar je makkelijk een knoopje doorheen steekt. het maakt niet uit wat voor kleren je aanhebt, of het al jaren geleden is dat je elkaar het ja-woord hebt gegeven of dat het nog moet komen. Met deze leuke servetten kom je even helemaal in de sfeer. Het staat ook nog eens super grappig op een oude versleten trui, of wat je jaren later ook aanhebt.

Met deze servetten waan je je weer even helemaal terug in die heerlijke dag die je samen met je familie en vrienden hebt doorgebracht. Met dit cadeau wordt je weer die nerveuze bruidegom die niet zo goed wist waar hij zijn handen moest laten, of je wordt weer even die stralende bruid die heel hard probeerde niet te huilen van ontroering om haar make-up niet in de war te brengen. Een heerlijk cadeau om terug te denken aan die bijzondere dag, en ook super leuk voor verlovingsfeestjes en als stille hint voor die vriend en vriendin die nu eindelijk eens de stap zouden moeten wagen! Een leuk cadeau dus, in een verpakking van 20 stuks.

Productdetails

  • Papieren servetten
  • Twee varianten: voor hem en voor haar
  • 20 stuks
  • Ca. 33 x 33 cm

Productdetails

  • Papieren servetten
  • Uitvoering: bruidegom
  • 20 stuks
  • Ca. 33 x 33 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-21T05:19:49+00:00