Contact

Serveerplankje "Boomstam" met graveer-optie

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Of je hier nu je sneetje brood op legt of er borrelhapjes op serveert, het oogt altijd leuker dan een standaard snijplank of bord. Je versbereide hapjes verdienen immers ook een leuke ondergrond, is het niet? Iedereen kan zo'n plankje gebruiken, dus het is altijd een goed cadeautje om te geven. En ook nog te voorzien van een persoonlijke touch!

€ 29,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Je bent door je vrienden van harte uitgenodigd om een gezellig avondje te komen grillen. Leuk, maar je wilt eigenlijk wat meenemen. Normaal kies je voor een fles wijn (want altijd goed), maar dat kennen ze nu ondertussen wel. Je wilt iets origineels geven, waar ze ook meteen iets aan hebben. Dan is dit plankje perfect. Dit kunnen ze namelijk direct gebruiken om eten op uit te serveren, of ze laten het nog even liggen als decoratie natuurlijk.

Het is geen opzichtig plankje, maar heel neutraal in een goed ontwerp. Zo kan het zowel dienen als serveerbord en hoeft het na gebruik ook niet in de kast verstopt te worden. Het oogt als een boomschijf en daar is ook geen woord teveel mee gezegd. Zo van de natuur op jouw eettafel.

Omdat het zo rechtstreeks uit de natuur komt, kan het bordje nog weleens afwijken qua maat. Gemiddeld zijn ze tussen de 40 en 49 cm lang en ca. 17 cm breed. Een goede maat zodat je er veel op kwijt kan en dat is handig! Maar wat misschien nog wel het allerleukst is: in dit plankje kan een naam gegraveerd worden voor de extra persoonlijke twist. Praktisch, leuk en ook nog eens uniek, wat wil je nog meer? Hier gaat de gastvrouw of jarige enorm blij van worden.

Productdetails

  • Materiaal: berkenhout 
  • Afmeting: ca. 40 - 49 x 17 x 1,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-21T03:12:31+00:00