Contact

Serranoham met hamklem en mes

€ 199,90
Incl. btw
- +
Dit is een heel bijzonder cadeau voor een bijzondere gelegenheid. De wereldberoemde Spaanse serranoham, compleet met hamklem en mes, smaakt goddelijk. De ontvanger van het prachtige cadeau snijdt nu zelf de dunne plakjes van de magere en zeer smaakvolle “jamón serrano” af.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Viva Espana! Daarbij denken veel mensen aan de Spaanse stranden of aan de Spaanse wijnen. De hobbykoks en liefhebbers van lekker eten denken natuurlijk ook aan de beroemde “jamón serrano” in de “jamonero” oftewel de hamklem. Deze Spaanse specialiteit is een delicatesse van hoog niveau. Het vlees is mager, mals en heeft een authentiek aroma. Het vlees is afkomstig van de kleine, zwarte varkens in de Spaanse regio Gerona. De dieren worden tijdens hun leven zeer goed verzorgd. Door hun voeding met onder andere zeezout heeft deze ham een eigen smaak die wereldwijd bekendheid geniet.

Plakjes van deze kostbare ham snijd je het beste door de ham in de hamklem te zetten. Vervolgens snij je met het scherpe mes grote maar vooral dunne plakken af. Is aan één kant het bot bereikt, dan kan de ham uit de klem worden gehaald en omgedraaid weer worden teruggeplaatst om de andere kant aan te snijden.

Dit is een cadeau voor speciale gelegenheden zoals een bedrijfsjubileum, een gouden bruiloft of een andere bijzondere dag. De ham weegt maar liefst 6,5 kg, dus de ontvanger kan er nog lang van genieten. Is de ham eenmaal opgegeten, dan kunnen de hamhouder en het mes natuurlijk weer voor een volgend portie worden gebruikt!

Productdetails

Cadeauset bevat:

  • 6,5 kg fijne Serranoham
  • Hamklem, materiaal: hout
  • Mes

 

Informatie m.b.t. Jamón Serrano:

Omschrijving: Spaanse serranoham met been, luchtgedroogd
Ingrediënten: varkensvlees, zout, suiker, antioxidatiemiddel (E-301) en conserveringsstoffen (E-252, E-250).
Land van herkomst: Spanje
Gebruiksaanwijzing:  1. Tot gebruik de ham in de vacuüm afgesloten verpakking bewaren. 2. De ham voor gebruik afwrijven met een droog en in spijsolie gedrenkt  doekje van katoen of linnen. 3. De bovenste zwoerd en speklaag verwijderen tot het punt waar de ham gesneden wordt 4. Met een lang,  scherp mes dunne schijven afsnijden
Bewaaradvies: Koel en droog bewaren
Verdere productinformatie met antioxidatiemiddel. Met conserveringsstof
Inhoud: 6400 g
Naam en adres van fabrikant: Embutidos Caula S.L., ES-17080 Girona

 

 

 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-01T10:06:52+00:00