Hulp nodig?

SALE - Slechts 7 dagen tot 29.01.2018. Zolang de voorraad strekt, met kortingen tot wel 80%!

Meer afbeeldingen

Scratch Map in posterformaat

Met de Scratch Map in posterformaat kras je al de landen op de poster weg waar je geweest bent. Een geweldig cadeau voor iedereen die graag op reis is.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
€ 17,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Dit is eens wat anders dan de traditionele globe of de papieren wereldatlas. Ontdek de wereld opnieuw met deze Scratch Map in posterformaat. De kaart kan eenvoudig aan de wand worden ophangen. Hangt hij eenmaal op de juiste plek, kras dan met bijvoorbeeld een munt over het land dat je al eens hebt bezocht. Het gouden kraslaagje verdwijnt en het bezochte land is op de wereldkaart gemarkeerd. In grote landen zoals Amerika, Rusland of China kun je ook op bepaalde regio's krassen. Zo zie je zelf waar je bent geweest maar ook je vrienden zullen versteld staan. Onder de gouden laag bevindt zich een wereldkaart die liefdevol in verschillende kleuren is vormgegeven.

De post heeft een afmeting van 81,9 x 58,2 en past daardoor perfect op elke muur. Een origineel cadeau voor familie, vrienden of kennissen die graag en veel reizen. Wie al veel onderweg was, zal ook veel op de kras-wereldkaart in posterformaat ontdekken. Onderop staan bovendien nog interessante wetenswaardigheden over bepaalde landen en steden. Altijd leuk om weer eens iets nieuws te leren. Bovendien is het net zo leuk om die topografische kennis door te geven aan vrienden. De wereldkaart wordt geleverd in een fraaie, passende kartonnen koker, zodat hij kreukelvrij en netjes opgeborgen kan worden.

Productbeoordelingen
Van Lisa
15-03-2016
Geslaagd cadeau
cadeau gegegeven aan de dochter van een vriendin die ging reizen, was ze erg blij mee! Product is precies zoals verwacht.
Schrijf je eigen review
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
^2018-01-24T03:16:01+00:00