Contact

Leuke Scratch Map Europa

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Dacht je dat Europa maar een saaie grijze bedoening is? Deze kaart bewijst van niet. Europa is een continent met vele landen en culturen en hoewel het continent op deze kaart op het eerste gezicht inderdaad wat grijs aandoet, zal je snel zien dat dit niet klopt. Meer dan een muntstukje heb je niet nodig. Zo ontstaat al krassend het kleurige Europa zoals we het allemaal zouden moeten kennen.

Other customers bought

Productbeschrijving

Heel Europa op een kaart: Frankrijk, Italië, Duitsland, Roemenië, Spanje, Noorwegen en nog veel meer landen. Al deze staten zijn grijs wanneer je dit cadeautje hebt uitgepakt, maar aan die kleurloze bedoening kun je iets doen. Met een muntje kras je de grijze kraslaag namelijk zo weg en ontstaat er een kleurrijke kaart van Europa.

Op deze manier kun je bijvoorbeeld alle landen waar je al geweest bent openkrassen en zo blijven de grijze landen over als onderdeel van je lijstje van landen die je zeker nog eens moet zien. Want wat is er nu leuker dan je eigen continent te leren kennen?

Deze gave landkaart is een perfect cadeautje voor reislustige vrienden, vriendinnen en familieleden. Voor wie gek is op landkaarten, houdt van Europa en bovendien wel een gave decoratie voor in de woon- of slaapkamer kan gebruiken, is dit geschenk een absolute must-have.

Productdetails

  • Landkaart van Europa
  • Landen kunnen worden opengekrast
  • Met informatie per land
  • Materiaal: papier, kunststof
  • Afmetingen: 86 x 63 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-25T14:33:44+00:00