Hulp nodig?

Exclusief bij Cadeautjes.nl: personaliseer je eigen TOBLERONE

Meer afbeeldingen

Scheve kaarsenstandaard

OP VOORRAAD

Een grappig cadeautje voor iedereen die houdt van dingen die net een beetje scheef zijn. Iedereen zal denken dat je niet goed bij je hoofd bent, maar deze kaarsenstandaard ziet er scheef en verward uit, maar werkt toch echt prima! Het lijkt alsof de hitte hem heeft doen smelten, maar jij weet wel beter. Leuk decoratief element voor in elke kamer!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
Vanaf € 45,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
Productbeschrijving

Details

Een mooi ontworpen kaarsenstandaard gemaakt door Paul Loebach. Het design herinnert aan de wondere wereld van Alice in Wonderland, waar niets is wat het lijkt. Want wat je ook beweert, deze kaarsenstandaard is uiteindelijk een heel goede houder voor mooie kaarsen, ondanks dat hij er niet zo uit ziet! Door de leuke vormgeving lijkt het alsof de houder gesmolten is en helemaal scheef weer hard is geworden. Maar dat is natuurlijk verre van de waarheid! Een leuke standaard uit marmer en kunsthars in mooie klassieke kleuren zwart en wit, waardoor ze eigenlijk in elk interieur passen.

Een prachtig cadeautje dat voor veel lachen zal zorgen en echt een mooi opvallend ontwerp is voor op de eettafel of in de huiskamer, of in de slaapkamer voor een wel heel bijzonder romantisch effect. Een prachtig cadeautje waar je nooit genoeg van zult krijgen! En door de afmetingen van 7,5 x 7,5 x 25 cm een praktische maat waarin alle kaarsen passen en mooi hoog zodat ze heel elegant staan op elke eettafel voor tijdens een romantisch diner. Een cadeautje dat niet alleen praktisch is, maar daarbij ook nog eens komt met een knipoog!

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^2018-02-19T22:45:03+00:00