Contact

Schatkist voor belijdenis met gravure

€ 24,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze kleine schatkist is het ideale cadeautje voor wie zijn geloofsbelijdenis heeft afgelegd. De kist is versierd met vredesduifjes en kan worden voorzien van een persoonlijke tekst. Dat maakt dit cadeau tot een persoonlijk item en een mooie herinnering. Een uniek cadeau voor jongens en meisjes die de kerkelijke volwassenheid betreden!

* Verplichte velden

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een traditie om bij het afleggen van de geloofsbelijdenis een waardevol cadeau te schenken, en wat is er nu waardevoller dan een schatkist? Nog waardevoller wordt dit cadeau door de mogelijkheid om het te versieren met een persoonlijke gravure. Daarnaast kun je de kist natuurlijk vullen met een donatie voor degene die belijdenis heeft gedaan. Zo wordt dit cadeau een eigen stuk om nooit meer te vergeten!

De gravering kan twee zinnen van maximaal 25 tekens bevatten. Zo kun je er bijvoorbeeld de datum van de belijdenis en de naam van de ontvanger op laten drukken. Het kistje is gemaakt van stevig hout en de scharnieren zijn van metaal.

In deze kist kun je persoonlijke schatten bewaren, zoals foto's, sieraden en allerlei andere kleine kostbaarheden. Met dit cadeau geef je de kersverse kerkelijke volwassene een persoonlijk item dat voor altijd zal herinneren aan die ene mooie dag.

Productdetails

  • Schatkistje voor het bewaren van persoonlijke spullen
  • Met opdruk "Belijdenis" en een persoonlijke gravure (2 regels van max. 25 tekens)
  • Geen speciale tekens mogelijk
  • Grootte: 15 x 9,5 x 8 cm
  • Materiaal: hout en metaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-01T02:48:25+00:00