Contact

Schatkist met graveren Verjaardag

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Kleinere en grotere memorabilia verdienen een speciale storting. De schatkist met graveren is geschikt voor zowel - zowel smaakvol en zeer persoonlijk. Een verlangen hedendaagse gravure op de elegante overkoepelde deksel gewijd de doos een zeer speciale persoon van uw keuze en wensen op hetzelfde moment de beste verjaardag - een gedenkwaardige gift idee voor allround verjaardagen!

Other customers bought

Productbeschrijving

De foto van de eerste liefde, het kaartje van de eerste gezamenlijke bezoek aan de bioscoop, het wetsvoorstel op de de echografie beeld van hun kleine meid eerste date of: Er zijn talloze kleine dingen die een leven lang zou moeten worden gehouden. Voor zo'n aandenken de kleine natuurlijke gekleurde houten kist dient als een schatkist. Liefdevol bewaarde het 15 x 9,5 x 8 cm grote kist alle oude en afkomstig souvenirs uit het leven van uw geliefde, bijvoorbeeld, of je vader - een praktische en absoluut persoonlijk cadeau idee, bijvoorbeeld, de 18e of de 50e verjaardag van uw vrienden en kennissen!

Als een bijzonder hoogtepunt kunt u individueel voor een hebben verstrekt geliefde met een gravure de doos. De leeftijd van de jarige bereikte verschijnt in een aantrekkelijke lauwerkrans en de bijbehorende naam is dan hieronder naast een vrolijk "Happy Birthday".

In dit geval kunt u een klein cadeautje te verbergen voor verjaardag en of de ontvanger een aandenken voor alle kleine memorabilia!

Productdetails

Schatkist met graveren Verjaardag

Levering: 1 doos met gravure
Kenmerken:
om kleine persoonlijke herinneringen
met koepelvormige caps
met het verzoek van Gravure: Age in de lauwerkrans, inclusief tekst met "Happy Birthday" + Wunschname
Materiaal: hout en metaal
Kleur: naturel
Afmetingen: 15 x 9,5 x 8 cm
Let op: gebruik geen speciale tekens voor het graveren.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-19T05:53:44+00:00