Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Ronde fotopuzzel (46 stukjes)

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Met dit cadeau kan je echt alle kanten uit. Verras je oma of je kinderen of de buurman, het maakt niet uit… want wie puzzelt nu niet graag?! Deze 46-delige puzzel in een origineel rond formaat is een cadeau waarmee de ontvanger actief aan de slag moet. Het resultaat is een foto die u helemaal zelf kiest, wat van deze puzzel een erg persoonlijk geschenk maakt.

€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

In de Rennaissance had je specialisten in Tondo schilderkunst, de benaming voor ronde schilderijen. Op de redactie dachten we dat Tondo formaat een wedergeboorte te geven in de “puzzelkunst” met deze ronde fotopuzzel. Je hoeft dus niet zelf te schilderen, gewoon de stukjes mooi in elkaar laten passen is genoeg. Het resultaat is wel minstens even verbluffend!

Wat je puzzelt kiest je helemaal zelf, want deze puzzel is personaliseerbaar met een foto naar keuze. Vereeuwig dat speciale moment in puzzelvorm of kies voor een foto van je geliefde of van de persoon waarop je verliefd bent… hoewel dat misschien wel wat vreemd is. Je kan natuurlijk ook kiezen om een schilderij van een beroemd schilder tot puzzel te maken. Dat is volledig je eigen keuze!

Een geweldig cadeau voor jong en oud, die 46 puzzelstukken lang hun hoofd kunnen breken over de juiste combinatie. Een cadeau dat je eerst zelf nog in elkaar moet zetten, het is eens wat anders!

Productdetails

  • Levering: 1 ronde puzzel met foto naar keuze
  • Eigenschappen: 46 puzzelstukken
  • Materiaal: stevig karton
  • Kleur: veelkleurig
  • Afmetingen: 20 cm doorsnede

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T11:57:41+00:00