Contact

Romantische Zippo met gravure

€ 47,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Moge de passie tussen jullie net zo lang branden als de vlam van deze romantische Zippo! Deze romantische aansteker is een uniek cadeau om aan je geliefde te geven en mocht de vlam inderdaad net zo lang meegaan als jullie liefde dan zit je gebeiteld: op de Zippo zit namelijk een garantie van 30 jaar! Op de Zippo is ruimte voor de namen van twee geliefden en dat maakt de aansteker tot een liefdevol en persoonlijk cadeau waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben!!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat is rood, persoonlijk, warm en brengt licht in de duisternis? De liefde inderdaad, maar ook zeker deze bijzondere uitvoering van de Zippo-aansteker! Dit romantische exemplaar heeft een rode metallic behuizing waarop ruimte is voor een persoonlijke gravure. Aan beide zijden van het hart kun je een naam invullen of eventueel een andere tekst van tien tekens per regel.

Dit persoonlijke cadeau is uniek en leuk om cadeau te doen aan iemand, omdat het een voorwerp is waar elke dag gebruik van wordt gemaakt. De ontvanger van dit cadeau zal dus elke keer dat hij of zij dit cadeau vast heeft zeker even denken aan degene die dit cadeau heeft gegeven. Daarnaast is de Zippo aansteker natuurlijk een praktisch cadeau met een luxe uitstraling dat vanwege de hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd jaren meegaat.

De Amerikaanse Zippo is veel meer dan een aansteker. Het is een stukje levensstijl met de geur van benzine en een flinke dosis avontuur. De onderdelen van de Zippo die kunnen slijten of opraken, zoals benzine en vuursteentjes, zijn altijd apart bij te bestellen, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit een cadeau is waarvan de ontvanger nog jarenlang plezier heeft!


Productdetails

Romantische Zippo-aansteker met gravure
  • In rood-metallic uitvoering
  • Met ruimte voor gravure van twee regels met maximaal tien tekens (geen speciale tekens)
  • 30 jaar garantie op het mechaniek
  • Benzineaansteker
  • 3,8 x 5,5 x 12 cm
  • Let op: uit veiligheidsoverwegingen worden de aanstekers zonder brandstof verzonden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-05-18T18:47:26+00:00