Contact

Romantisch fluisterarrangement - Giethoorn

€ 79,50
Incl. btw
- +
In een bijna geruisloze fluisterboot 2,5 uur door Giethoorn en natuurgebied “De Wieden” varen. Daarvóór ontvangst met koffie/thee en appelgebak met slagroom. Tot dit romantische fluisterarrangement behoort ook nog een lekkere lunch welke op het water gegeten zal worden.
pin delete 6.076000
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Dit arrangement begint met een heerlijke op koffie of thee met appeltaart en slagroom! Na deze smakelijke start is het tijd om kennis te maken met de fluisterboot. Zoals de naam al zegt maakt dit vaartuig geen lawaai, omdat het door een elektromotor wordt aangedreven. In alle rust varen jullie door het romantische Giethoorn, dat door de meer dan 176 bruggetjes ook wel Klein Venetië wordt genoemd. Ook het prachtige natuurgebied “De Wieden” staat op het programma van de fluisterboot. Onderweg is het niet alleen genieten geblazen van de fascinerende, natuurlijke omgeving, maar ook van de smakelijke, luxe picknick die tot dit arrangement behoort.

Als je op zoek bent naar de plek voor romantiek, zoek dan niet verder. Tijdens deze boottocht ben je met z’n tweeën en waan je je voor ruim 2 uur in een waterwereld waar de realiteit kan worden gelaten voor wat het is. Het romantische fluisterarrangement is een rustige, romantische en culinaire belevenis voor koppels of goede vrienden en vriendinnen.

Productdetails

 • Romantisch fluisterarrangement in Giethoorn
 • Ontvangst 1 x koffie /thee, appelgebak met slagroom
 • 2,5 uur in een fluisterboot onderweg
 • Varen door Giethoorn en natuurgebied De Wieden
 • Uitgebreide lunch mee voor aan boord
 • Geldig vanaf 2 personen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-04-20T00:46:02+00:00