Contact

Reisorganiser "Lingerie"

€ 24,90
Incl. btw
- +
Dit is een prachtig cadeautje voor iedereen die op een goede en veilige manier alle lingerie mee wil kunnen nemen tijdens een reis. Een mooi cadeautje dat een mooie aanvulling is op je eigen koffer en zelfs in een handtas past.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen die graag op reis gaat weet wat voor moeite het kost om al je lingerie die je mee wil nemen op een goede en veilige manier te vervoeren. Losse slipjes die door je koffer vliegen en makkelijk te verliezen zijn. Een mooie BH wiens bandjes helemaal in de war raken omdat hij niet zo goed opgeborgen was als je had gedacht. Met deze mooi vormgegeven organiser kun je waar je ook bent, hoeveel uur je ook onderweg bent en hoe lang je reis ook is, er goed uitzien. Ja, met dit mooie cadeautje ben je zeker goed onderweg. Een mooi cadeautje voor iedereen die er graag altijd goed uit wil kunnen zien, omdat er geen enkele reden moet zijn om niet je mooiste lingerie bij je te kunnen hebben. Met deze mooie reis-organiser kun je zelfverzekerd op reis gaan.

Een geweldig cadeautje waarmee je altijd een goede indruk kunt maken. Of je nu een weekendje weg gaat, of een wereldreis gaat maken, en zelfs gewoon een veilige plek kunt geven in je eigen badkamer. Geweldig cadeautje voor alle vrouwen die goed willen zorgen voor hun lingerie. Een geweldig cadeautje dat misschien een kleinigheidje lijkt, maar een wereld van verschil maakt voor alle vrouwen die er altijd sexy uit willen kunnen zien.

Productdetails

  • Maschinewasbaar
  • Inclusief ophangsysteem
  • Materiaal: 95 % polyester, 5 % polyurethan, applicatie A: 100 % polyester, applicatie b: 100 % polyvinylchloride

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T12:42:37+00:00