Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Rechthoekige geschenkdoos met foto

  € 24,90
  Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  DHL Express mogelijk
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  Dit doosje is groot genoeg om handig te zijn en klein genoeg om leuk te zijn, maar het allerleukste is dat je het kunt laten bedrukken met een eigen foto of afbeelding. Zo vormt dit cadeau niet alleen een leuk op zichzelf staand kleinigheidje, maar kan het ook perfect dienen als gepersonaliseerde verpakking voor een ander cadeau!

  * Verplichte velden

  € 24,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Met dit cadeautje zijn er voor jouw fantasie alvast geen grenzen die in de weg staan, want je kunt op het deksel van dit doosje elke afbeelding laten drukken die jij maar wil. Kies bijvoorbeeld voor een afbeelding van een lievelingsserie, favoriete auto of een gezellige familiefoto.

  Ga je liever nog creatiever aan de slag? Pak pen en papier, maak een prachtige tekening en zet die op de foto. Of een schilderij, dat kan ook! Welke afbeelding je ook aanlevert, wij zorgen ervoor dat die in de hoogste kwaliteit op het deksel van dit doosje terechtkomt.

  Zo heb jij een uniek cadeautje in handen, dat je los kan geven – bewaardoosjes zijn immers altijd fijn om te hebben – of dat je kunt gebruiken om een ander cadeautje in te verpakken. Het doosje is groot genoeg om er van alles in kwijt te kunnen. Sieraden, brieven, een verzameling knikkers of allemaal lekkere zelfgemaakte snoepjes.

  Productdetails

  • Rechthoekige geschenkdoos met foto
  • Kleur: zilver
  • Grootte: 19,8 x 12,8 x 5 cm
  • Bedrukbare oppervlakte: 19,4 x 12,4 cm

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2022-01-26T11:15:34+00:00