Contact

Potloodhouder "Eenhoorn"

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Als je spreekt over eyecatchers, dan spreek je over de “eenhoorn” potloodhouder! Dit decoratieve pronkstuk staat geweldig op haar bureau en is waarschijnlijk de meeste originele manier om kleurpotloden en pennen op te bergen. Topcadeau voor alle eenhoornfans!

Other customers bought

Productbeschrijving

De eenhoorn is een magisch dier dat enorm tot de verbeelding spreek en dat is waarschijnlijk waarom dit wezen tegenwoordig zodanig tot de verbeelding spreekt. Het triggert automatisch onze fantasie en dat zet in vele gevallen aan tot het maken van tekeningen. Voor al die tekenfanaten is dit dan ook een geweldig leuk opbergsysteem voor kleurpotloden. Het zijn meestal meisjes die dit geweldig vinden, maar er zijn ook veel jongens die er tegenwoordig trots voor uitkomen eenhoornfan te zijn!

Nu kan je alle kleuren van de regenboog proper verzamelen in deze potloodhouder en als je dan een regenboog tekent kan je er meteen een eenhoorn op laten galopperen. Dit cadeau is niet enkel voor kinderen, ook volwassenen zullen hier veel plezier aan beleven. Geef deze eenhoorn pennenhouder cadeau aan je collega en zijn bureau zal altijd bevolkt zijn door omstaanders die zicht afvragen wat dit allemaal te betekenen heeft. Ideaal om het kind in jezelf naar boven te halen!

Productdetails

  • Eigenschappen:
  • Incl. 10 kleurpotloden
  • Afmetingen: 19 x 4 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-26T22:47:34+00:00