Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Pluchen haas met foto

  € 19,90
  Incl. btw
  DHL Express mogelijk
  - +
  Rondom Pasen is deze zachte pluchen haas een passend cadeau. Hij draagt een T-shirt met een prachtige, persoonlijke foto erop. Ook de rest van het jaar doe je met dit personaliseerbare cadeau vast en zeker veel mensen een groot plezier!
  Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Op zoek naar een bijzonder cadeau? Deze zachte pluche haas komt hier graag voor in aanmerking. Met zijn lange oren ziet hij er niet alleen grappig uit, hij is ook heerlijk zacht om mee te knuffelen. Het bijzondere highlight is zijn T-shirt. Hierop kun je een foto laten afdrukken die jij het beste vindt passen en die natuurlijk ook past bij degene die dit personaliseerbare cadeau in ontvangst mag nemen!

  Een knuffelbeest doet het altijd goed bij kinderen en volwassenen. Ook deze zachte pluche haas voelt zich bij jong en oud op z'n gemak. Kinderen zullen hem vooral gebruiken om mee te spelen, terwijl sommige volwassenen de haas als geluksmascotte meenemen naar de volgende voetbalwedstrijd. Op het shirt staat natuurlijk een fraaie elftalfoto!

  Wit en lichtbruin zijn de kleuren van de zachte vacht. Dit lieve dier is 21 cm groot en kan zelfs met de hand worden gewassen. Op het witte T-shirt is een oppervlakte van 5 x3 cm beschikbaar voor de zelf te kiezen foto. Dat kan een vakantiefoto zijn die bij de ontvanger diepe herinneringen oproept maar net zo goed een foto van een ander dierbaar moment. Laat bij het kiezen van de foto je creativiteit de vrije loop en voor je het weet heb je een cadeau van ongekende waarde in handen!

  Productdetails

  • Grote haas: 21 cm (zittend)
  • Afmeting T-shirt: ca. 10 x 8 cm, ruimte voor opdruk circa 5 x 3 cm
  • Lichtbruine en zeer zachte vacht
  • Materiaal: 100% polyester
  • Gewicht: ca. 80 g
  • Wasbaar bij 30°, handwas wordt geadviseerd

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2020-12-03T14:16:10+00:00