Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Pluchen eland met persoonlijke foto

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een knuffelbeest is voor zowel kinderen als volwassenen altijd een leuk cadeau om in ontvangst te mogen nemen. Deze pluchen eland met zijn grote gewei kijkt heel grappig. Hij draagt een t-shirt met een foto van iemand die je goed kent. Verras je vriend, kennis of collega met dit grappige en persoonlijke cadeau.

€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit knuffelbeest is al snel de beste vriend van de kleine spruit. De beer behoort tot de populaire knuffelbeesten, maar deze eland mag er zeker ook zijn. Een hert zo groot als een paard, zo kun je de eland het beste omschrijven. Dit pluchen exemplaar wacht op een lief kind of een lieve volwassene die hem eens heerlijk in zijn of haar armen neemt, want knuffelen kan hij als geen ander!

Het t-shirt maakt deze eland zo bijzonder en uniek. Als de jarige Job ziet dat hijzelf op dit kledingstuk staat afgebeeld, dan is de verrassing groot. Hetzelfde geldt voor de medewerker die afscheid neemt en op het t-shirt van dit pluchen beest de foto van al zijn collega's ontdekt. Zo'n persoonlijk cadeau valt altijd in goede aarde en is bovendien een blijvende herinnering.

Laat je creativiteit de vrije loop bij het kiezen van de persoonlijke foto. Gebruik de pluchen eland bijvoorbeeld als mascotte bij de volgende wedstrijd. Met een foto van het hele team op zijn borst staat het geluk aan jullie kant en is de overwinning een fluitje van een cent!

Productdetails

  • Zithoogte: 23 cm
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T09:32:46+00:00