Contact

Plaknotitiehouder

€ 28,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Nog niet eerder zag je die bekende kleine gele plaknoties zo nobel opgesteld liggen. Deze zilveren houder voor de bekende en bovenal erg handige plaknotities is dan ook het ideale cadeau voor doorgewinterde kantoorhaaien. Een smaakvol en decoratief geschenk voor op het bureau.

* Verplichte velden

€ 28,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Zelden neemt iemand de moeite om bureauaccessoires eens netjes en geordend te bewaren. Des te meer reden is er voor dit behulpzame cadeautje. Want waar was nu ook alweer dat Post-It-blokje? Juist, in het daarvoor bestemde houdertje – die met je naam erop.

Dit stijlvol en elegant ogende cadeautje zorgt ervoor dat je altijd direct weet waar je stapeltje plaknotities is gebleven. De houder is 10 x 11 x 1,5 groot en is uitgevoerd in een glanzend zilveren kleur. Op de voorzijde kun je een gravure aanbrengen, om het cadeau een persoonlijk tintje te geven.

Als je op zoek bent naar een origineel en praktisch cadeau voor iemand die wel wat orde op zijn of haar rommelige bureau kan gebruiken, dan zit je met dit geschenk helemaal goed. Ideaal voor wie vaak op de studiekamer zit, voor collega’s of voor schrijvende vrienden.

Productdetails

  • Plaknotitiehouder
  • Grootte: 10 x 11 x 1,5 cm
  • Met persoonlijke gravure (geen speciale tekens mogelijk)
  • Kleur: zilver

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-28T17:27:56+00:00