Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Placemat met foto

  € 11,90
  Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  DHL Express mogelijk
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  Wanneer je gezellig samen aan tafel eet, is het wel leuk om de tafel mooi te dekken. Deze leuke personaliseerbare placemats komen daarbij goed van pas! Wanneer je deze decoratieve placemats gebruikt, wordt niet alleen de tafel beschermd tegen alle vuiligheden die eten met zich mee kan brengen, maar ook ziet de tafel er gelijk een stuk gezelliger uit. Dit unieke cadeau levert dus dubbele winst op!
  € 11,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Of het nu voor het ontbijt, de brunch, de lunch of het diner is, placemats zijn een welkome toevoeging aan elk tafelmoment. Deze placemats zijn nog net iets mooier dan alle andere, want je kunt zelf kiezen welke foto of afbeelding erop komt te staan.

  Een prachtige foto van die heerlijke zonvakantie in Spanje, een groepsfoto met het hele voetbalteam of een zelfgemaakte collage van allerlei prachtige plaatjes. Wat je er ook op laat zetten, wij weten zeker dat deze placemat een plekje aan tafel verdient. Als deze placemat aanschuift dan schuiven ook de mooie herinneringen aan die erop te zien zijn.

  De placemat wordt aan de bovenzijde bedrukt in hoogwaardige kwaliteit waardoor de kleuren perfect naar voren komen. De foto wordt gedrukt op textiel, wat zorgt voor een mooi canvas voor het gekozen beeld. Een smakelijk cadeau dat tafelen nóg leuker maakt!

  Productdetails

  • Met persoonlijke foto-opdruk
  • Met antisliplaag
  • Materiaal: 90% rubber, 10% polyester
  • Grootte: ca. 39 x 26 cm

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2021-11-27T03:07:56+00:00