Contact

Placemat kleurboek stad & land

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zijn er kinderen die zich tijdens het kinderfeestje vervelen? Dan is dit kleurboek met 50 bladzijden de oplossing om de verveling direct tegen te gaan. Bovendien kun je er ook een spel mee spelen. Kortom, dit placemat kleurboek stad & land voor kinderen is een ideaal cadeau voor kinderfeestjes of voor ongeduldige kinderen aan de eettafel.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit bijzondere placemat kleurboek stad & land houdt kinderen vanaf vijf jaar lekker lang bezig, omdat ze op zoek moeten naar van alles en nog wat. De eerste twee kolommen zijn bestemd voor namen die passen bij stad en land, de titels voor de andere zeven kolommen mag je zelf verzinnen, bijvoorbeeld dieren, planten, auto's of beroepen. Zeg in gedachten het alfabet op en laat de ander 'stop' zeggen. Stop je bij de letter S, dan moet je een stad zoeken die met een S begint, een land met een S, een dier met een S, enzovoort. Weet je iets niet, dan krijg je geen punt.

Als placemat zijn de papieren A3-bladzijden prima geschikt, maar ook op verjaardagsfeestjes kun je bladen uit het kleurboek scheuren en de gasten laten kleuren. De kinderjury bepaalt na afloop welke tekeningen de meeste punten krijgen. Dat hoeft natuurlijk niet, de kinderen kunnen ook zonder beoordeling gewoon lekker vrijuit kleuren. Belangrijk is dat de creativiteit op een leuke manier wordt uitgeleefd.

Niet alleen kinderen, ook volwassenen beleven veel plezier aan dit veelzijdige boek. De 50 bladzijden zijn onderverdeeld in vier verschillende motieven met 12 pagina's per motief. Het placemat kleurboek stad & land is een leuk verjaardagscadeau voor kinderen. Ook als kerstcadeau is het prima geschikt, want de donkere dagen nodigen uit tot veel teken- en kleurplezier binnenhuis.

Productdetails

Placemat kleurboek stad & land

  • Blok met 50 bladen om uit te scheuren
  • 4 verschillende motieven met elk 12 bladen
  • 100 g/m2 houtvrij offsetpapier
  • Afmeting A4 (420 x 297 mm)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T12:19:26+00:00