Contact

Picknickdeken ''beer''

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Bij een middagje barbecueën steelt dit keer niet de barbecue de show, maar deze fraaie picknickdeken in de vorm van een beer! De onderkant is waterafstotend, de bovenkant heerlijk zacht. De rood-witte ruitjes maken er een ideale deken voor een picknick en een stijlvol cadeau van.

Other customers bought

Productbeschrijving

De vochtige ondergrond in het park of de weide is niet altijd even aangenaam bij een gezellige picknick. Deze picknickdeken biedt hiervoor echter de ideale oplossing. De onderkant is namelijk voorzien van een speciale, waterdichte laag. Dat is niet het enige wat deze bijzondere picknickdeken zo aantrekkelijk maakt.

De vorm van een beer is geen toeval, want al in de jaren 30 van de vorige eeuw luisterde men naar het beroemde Engelse lied ''The Teddy Bear's Picnic''. De rode en witte ruitjes zorgen voor een fris en modern design van de picknickdeken. Het motief herinnert aan de tafelkleden op de tafels van herbergen en restaurants. Daarnaast heeft deze deken nog een groot voordeel en dat is het feit dat je hem heel eenvoudig samenvouwt en met de aangebrachte handgreep meeneemt.

De picknickdeken ''beer'' mag in de zomerse maanden of al tijdens de lente niet ontbreken. Alleen nog wat lekkere drankjes en hapjes kopen en met de picknickdeken is het etentje in het park in een mum van tijd geslaagd. Door de vorm en het motief is het een echte blikvanger. De deken is een leuk en verrassend cadeau voor vrienden, die je later misschien wel uitnodigen voor een picknick in het park!

Productdetails

  • Afmetingen: ca. 150 x 165 cm
  • Ruimtebesparend vouwbaar
  • Materiaal: 100% polyester
  • Waterbestendige onderkant
  • Met draaggreep voor een licht transport

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-12-06T16:38:07+00:00