Contact

Photo Booth – foto rekwisieten voor Halloween

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Huiveringwekkend mooi en echt leuk: met de rekwisieten van Photo Booth heb je bij het volgende Halloween feestje de allerbeste foto's! Hou de papieren verkleedstukken op een stokje voor je gezicht en voor je het weet heb je een heks of zelfs Frankenstein voor de camera. Een spectaculair cadeau voor Halloween!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een spin op je schouder, een engerd met een bijl, een zwarte kat of een vampier, deze rekwisieten zijn er klaar voor om gefotografeerd te worden en dan bij voorkeur tijdens het grote Halloween feest! In totaal 20 decoratieve figuren op een stokje zorgen voor een griezelige avond vol angstaanjagend plezier en heel veel lol. Iedereen kan naar hartenlust poseren om de mooiste foto's te laten ontstaan. Dat gaat natuurlijk het beste als meerdere feestgangers tegelijk voor de lens staan en zich uitleven met de speciaal voor Halloween ontworpen foto rekwisieten. Deze stukken zijn zeer licht en gemakkelijk mee te nemen naar diverse griezelige locaties met enge gasten.

Een doodskop, een vleesmuis of de heksenhoed, op de meest angstaanjagende party van het jaar zijn deze fantastische accessoires meer dan welkom. Iedereen kan zijn fantasie de vrije loop laten en dat levert altijd de leukste taferelen op. Ook verlegen of bescheiden gasten kunnen zich opeens van een hele andere kant laten zien en dat moet natuurlijk direct op de foto worden vastgelegd. Met deze set foto rekwisieten voor Halloween is een saai feestje uitgesloten en veel plezier gegarandeerd. De papieren figuren kunnen de gasten als herinnering mee naar huis nemen of natuurlijk later nog een keer gebruiken voor een paar onheilspellende foto's. Een geslaagd cadeau voor elk Halloween feestje.

Productdetails

  • Materiaal: papier, hout
  • Set met 20 aparte delen
  • Afmeting verpakking: 24 x 36 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T03:58:54+00:00