Contact

Philippi zout- of peperstrooier

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Ga je voor de duivel of engel? Deze peperstrooier in de vorm van een duivel en zoutstrooier in de vorm van engel zijn een echte blikvanger in de keuken of op tafel. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met mooie afwerking zijn deze design-strooiers van Philippi een aanwinst voor elke inrichting. Een stijlvol cadeau om te geven!

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen één van de twee strooiers te geven en deze vullen met een specerij naar keuze. Dat is dus letterlijk kiezen tussen goed en kwaad, Maar net zoals met de meeste dingen is de balans tussen de twee misschien wel het leukst en je kunt de duivel en de engel natuurlijk ook als set geven. Een grappig stel met een knipoog voor in de keuken of op tafel.

Maar deze peperstrooier en zoutstrooier zijn niet alleen grappige objecten maar ook stijlvolle woonaccessoires. Deze hoogwaardige producten van Philippi zijn een echte blikvanger. De kleine zilverkleurige engel is de zoutstrooier en gemaakt van gepolijst nikkel. De zwarte, verchroomde peperstrooier in de vorm van een duivel is de donkere tegenhanger van de engel. Deze twee zet je tijdens het eten graag op tafel maar ook op een plank of in een vitrine staan ze mooi te pronken.

Dit is je kans om een stijlvol designobject als cadeau te geven zonder dat je daarvoor krom hoeft te liggen. Een mooi cadeau bij een nieuwe woning als verjaardag. Geef de engelachtige zoutstrooier, de duivelse peperstrooier of beiden cadeau aan een tante die jarig is of aan een vriend bij een housewarming. Een stijlvol cadeau voor een zachte prijs!

Productdetails

Peper- of Zoutstrooier

  • Keuze uit twee uitvoeringen 
  • Elk 7 cm hoog

Productdetails

Peper- of Zoutstrooier

  • Keuze uit twee uitvoeringen 
  • Elk 7 cm hoog

Productdetails

Peper- of Zoutstrooier

  • Keuze uit twee uitvoeringen 
  • Elk 7 cm hoog

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T00:15:22+00:00