Contact

Philippi: Hoogwaardige golfset met gravure

€ 74,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Alle belangrijke spullen die je bij het golfen nodig hebt bevinden zich in deze chique, leren tas met persoonlijke gravure. Vier golfballen, een pitchfork, een ballmarker en een potlood. Dit stijlvolle cadeau-idee is personaliseerbaar en maakt iedere golfspeler gegarandeerd blij.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

De pitchfork is noodzakelijk om de toestand van de green te kunnen herstellen, de ballmarker herinnert eraan waar de bal lag en de vier golfballen zijn er om met zo min mogelijk slagen in een hole terecht te komen. Natuurlijk wordt tijdens het spelen de scorekaart bijgehouden en daarom mag een potlood niet ontbreken. Alle accessoires bevinden zich keurig bij elkaar in het leren tasje van Philippi, dat je handig aan je riem kunt dragen.

Eenmaal op de golfbaan is het handig de golfset in het tasje met magneetsluiting direct bij de hand te hebben. Deze accessoires neem je bij iedere wedstrijd mee en daarom is het fraai als je naam duidelijk op de buitenkant staat gegraveerd. Mocht het tasje een keer in het clubhuis blijven liggen, dan is de kans zeer klein dat je het tasje ook echt kwijt bent. Dat is een bijkomend voordeel van de persoonlijke tekst.

De naam van de ontvanger bevindt zich op de coole van roestvrij staal vervaardigde rand van het leren tasje. Het strakke lettertype op de glanzende ondergrond is één van de vele details die bewijzen dat deze tas met golfset een stijlvolle uitstraling heeft. Dat is bij de producten van Philippi geen uitzondering. De hoogwaardige golfset met gravure is een origineel cadeau-idee voor de golfliefhebber!

Productdetails

Philippi: hoogwaardige golfset met gravure

 • 7-delige set bevat:
  • 4 golfballen
  • Pitchvork
  • Ballmarker
  • Potlood
 • In een donkergrijs, leren tasje met magneetsluiting
 • 11 x 10 x 6 cm
 • Graveerbare rand van roestvrij staal – geen speciale tekens

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-26T04:29:27+00:00