Contact

Persoonlijke trofee "Victor"

€ 27,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Er is vast wel iemand die het verdient om een keer in het zonnetje gezet te worden. Dat kan nu op een unieke manier met deze te personaliseren trofee. De beste papa van de wereld, de liefste opa en oma van het universum, alle mogelijke teksten passen op de voorzijde van dit bijzondere erepodium.

* Verplichte velden

€ 27,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Op deze trofee staat een duidelijke winnaar, een held, iemand die het verdient om eens zegerijk als de nummer één de hoofdprijs in ontvangst te nemen. De strakke en gedetailleerde vormgeving maken van dit cadeau ook meteen een echte blikvanger. Je allerbeste vriend, je dochter, zoon, papa of mama, iedereen kan voor dit unieke plekje op het podium in aanmerking komen.

Soms zeg je met bloemen dat je iemand waardeert, maar soms zeg je het op een originele en ook heel persoonlijke manier. Dat kan met dit persoonlijke cadeau. Door de naam van de held op het podium te laten graveren ziet iedereen wie de plek op het podium heeft verdiend. Vaak zijn echte helden zeer bescheiden en juist daarom is het belangrijk ze eens met dit geweldige cadeau te verrassen. Dan kan iedereen zien dat hij of zij een persoon is die een ereplaats in het leven verdient.

Er zijn talloze redenen om de trofee "Victor" aan iemand te geven. Deelname aan een belangrijk sportevenement, een verkeersdiploma, een zwemdiploma, maar ook gewoon om iemand te laten weten dat hij of zij belangrijk voor je is, met of zonder diploma. Bijkomend voordeel bij dit cadeau is dat je altijd de juiste keuze maakt en je de ontvanger altijd positief verrast!

Productdetails

  • Materiaal: marmer, kunststof
  • Plaatje te personaliseren met max. 20 tekens
  • Hoogte: 25 cm
  • Gewicht: ca. 600 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-28T15:18:40+00:00