Contact

Personalizable rode wijn glas door Leonardo - hart met initialen

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een goed glas rode wijn je terughoudend zijn geleden. Gewoon dom dat een bril snelle tijden verloren gaan of worden opgeborgen. Om dit te voorkomen, kan de rode wijn glas helpen een individuele gravure nu eens en voor altijd als een persoonlijk goed gemarkeerd worden!

* Verplichte velden

€ 16,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie graag zijn heerlijke wijnen voor zichzelf te houden of genieten van uw eigen favoriete glas verkiest, voor het personaliseren van rode wijn glas is het ideale geschenk. Om de edele glazen maken om een ​​echt uniek, is het mogelijk deze te voorzien van een persoonlijke gravure van maximaal 35 tekens. De gravure mag niet eens per se een naam zijn. Ook jaarcijfers zijn vergelijkbaar met gegraveerd in het glas of zo om het geschenk een onvergetelijke herinnering maken.

De juiste stijl rode wijn glas is niet alleen in de etalage, maar ook op de tafel een goed figuur en is goed voor het versieren van keuken, woon- en eetkamer worden gebruikt. Echter, vooral omdat vooral gegraveerd voor een verjaardag kind met zijn naam, de rode wijn glas, echter, is zeker een hoogtepunt op elke salontafel. Een veelzijdige schenk- en vormbaar gift voor iedereen!

Productdetails

Capaciteit: 645 ml

Lengte: 235 mm

Diameter: 95 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T15:36:53+00:00