Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
 • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
 • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Personaliseerbare ovenhandschoen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zodra het weer het toelaat halen de barbecueliefhebbers de barbecue en alle toebehoren weer uit de schuur of garage. Is het niet origineel de barbecueliefhebbers een keer te verrassen met een te personaliseren cadeau dat bij zijn hobby past? Kies de gewenste foto die op de deze grill-handschoen wordt afgedrukt!

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Degene die achter de barbecue staat kun je vergelijken met de kapitein op een schip. Hij of zij heeft het voor het zeggen en zorgt er ook voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. De kapitein draagt een eigen pet, de chef barbecue draagt een eigen barbecue-handschoen! Dit te personaliseren cadeau is een typisch cadeau voor de zomer, want dan is de kans op vele barbecue-avonden natuurlijk het grootst, al kan je de handschoen ook binnen in de keuken gebruiken.

Ga voor een foto van het laatste barbecuefeestje, een foto van de partner of een foto van een lievelingsgerecht, de keuze ligt bij degene die dit persoonlijke cadeau overhandigt. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk welke foto het beste past bij de persoon die zo graag achter de barbecue staat. Daarmee heb je een origineel cadeau in handen en dat zal de ontvanger vast en zeker bijzonder waarderen.

De barbecuehandschoen is door de persoonlijke opdruk een blikvanger van jewelste, Daarnaast is de handschoen natuurlijk ook een zeer praktisch accessoire, want het is altijd oppassen geblazen als je achter een barbecue staat. Natuurlijk weet de ervaren barbecuekok precies welke veiligheidsmaatregelen hij of zij moet treffen. Het dragen van een ovenhandschoen is er één van en die maatregel zal met dit cadeau enthousiast worden nageleefd!

Productdetails

 • Ideaal voor in de keuken of bij de barbecue
 • Met foto naar keuze
 • one size fits all
 • Materiaal: 100 % Polyester
 • Afmetingen: 17 x 27 cm
 • Kleur: wit met gekleurde opdruk
 • Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2023-12-09T22:22:47+00:00