Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Personaliseerbare mok "Super Mom“

  € 12,90
  Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  DHL Express mogelijk
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  Heb jij de allerliefste mama van de wereld? Geef haar deze personaliseerbare mok "Super Mom“ cadeau, om haar te laten weten dat ze jouw heldin is. Deze leuke mok kan worden gepersonaliseerd met de naam van jouw moeder, zodat iedereen weet dat zij een "Super Mom“ is!
  € 12,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Moeders zijn vaak een ster in allerlei dingen tegelijk regelen. Ze zorgen voor je, hebben altijd goed advies en houden hele gezinnen draaiende, vaak in combinatie met een baan buiten de deur! Soms lijkt het wel of moeders superkrachten bezitten. Is jouw moeder ook zo´n superheld en zou je niet weten wat je zonder haar zou moeten? Laat het haar weten met dit leuke cadeau!

  Deze personaliseerbare mok "Super Mom“ zegt meer dan duizend woorden. Elke moeder die haar naam op deze mok ziet prijken zal met recht trots zijn dat ze deze titel heeft verdiend. Echte helden zijn vaak erg bescheiden. Met deze mok "Super Mom“ kan heel de wereld zien dat jouw moeder de beste en liefste is! Wedden dat ze hem vol trots mee neemt naar kantoor?

  De mok "Super Mom" is een praktische mok voor koffie en thee voor als je moeder even een welverdiende pauze heeft in haar drukke schema.  Is je moeder binnenkort jarig? Doe haar dan deze mok cadeau! Natuurlijk is ook Moederdag een perfecte aanleiding om je moeder met deze mok met haar eigen naam erop te verrassen. Deze mok zegt als geen ander hoe blij je met je moeder bent!

  Productdetails

  • Mok met het opschrift "Super Mom“
  • Met naam naar keuze
  • Geen speciale tekens gebruiken a.u.b.
  • Afmetingen: hoogte ca. 9 cm, Ø ca. 8 cm
  • LET OP: mok is niet geschikt voor de vaatwasser!

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2021-11-27T03:54:08+00:00