Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Personaliseerbare bruiloft-spaarpot

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een bruiloft is niet alleen de mooiste dag die er is, het is ook een dag die behoorlijk in de papieren kan lopen. Dan is een spaarpotje wel handig. Deze keramische en personaliseerbare spaarpot is daarom het perfecte cadeau voor bij een bruiloft of verloving. Hiermee kan het bruidspaar makkelijk wat geld opzij leggen, voor de huwelijksreis, de bruiloft zelf of gewoon om te sparen voor iets leuks.
€ 12,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Bruiloften zijn altijd een prachtig feest. Iedereen is erbij, op en top schitterend gekleed en in feestelijke stemming, kortom: een dag om nooit meer te vergeten. De keerzijde is dat het ook een dag is waar het geld lustig rolt. Deze spaarpot biedt op dat vlak hulp.

Met zijn getekende afbeelding van een bruidspaar is dit schattige spaarpotje een mooi cadeau om het bruidspaar financieel een handje te helpen. Dit cadeau kun je geven na een verloving of als kleinigheidje op een bruiloft neerzetten. Zo kan het bruidspaar sparen voor iets moois voor aan de muur, een huwelijksreis of natuurlijk voor de bruiloft zelf.

Onder de tekening is een banner waarop je de namen van het bruidspaar kunt laten drukken, met daaronder nog ruimte om de datum van de bruiloft te laten zetten. Dit persoonlijke cadeau mag gerust waardevol worden genoemd!

Productdetails

  • Te personaliseren met namen en een datum (geen speciale tekens mogelijk)
  • Keramiek
  • Met rubbertjes aan de onderzijde
  • Grootte: Ø 8 cm, hoogte 9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-11-29T11:59:53+00:00