Contact

Pennenset "It's springtime!"

€ 19,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Dit is nog eens een leuk cadeautje! Het lijkt net alsof je een vaasje bloemen cadeau hebt gedaan, bloemen die het hele jaar mooi zijn. En niet alleen mooi, ze zijn ook nog eens heel handig! Want het zijn pennen, die een wel heel bijzonder onderwerp hebben. Geweldig cadeau! Voor op kantoor, of in de keuken, of waar dan ook!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit bosje bloemen is een wel heel bijzonder cadeautje! Net als elk bosje bloemen kun je hier iedereen erg blij mee maken. Want wie wordt er niet blij van zulke vrolijke bloemen. En het mooie is: je hoeft deze nooit water te geven. En ze zullen ook niet gaan verwelken. En het maakt niet uit welk jaargetijde het is, dit bosje bloemen is altijd leverbaar. En dat zonder in dure kassen te hebben gegroeid! Hoe dat mogelijk is? Tsja, het lijkt misschien wat onwaarschijnlijk, maar het is echt waar.

Dit zijn namelijk niet zomaar bloemen. Deze bloemen zijn eigenlijk pennen. Handige pennen om even wat notities te maken, of een brief te schijven, of wat je ook maar wilt doen met een pen! Super handig dus, en zeker op plekken dat je een pen nodig hebt, maar liever niet een saai bakje met oude pennen wilt neerzetten. Leuk voor in de keuken voor alle boodschappenlijstjes, of in de hal naast de telefoon, zodat je snel even wat notities kunt maken als dat nodig blijkt. Een super elegant en decoratief cadeautje dat bij iedereen in de smaak zal vallen!

Productdetails

  • 5 pennen
  • Inclusief vaas / houder

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T11:14:00+00:00