Contact

Partybrillen-set

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

vanaf 09.01.

Wat kan er bij het volgende feestje niet ontbreken? Een paar feestelijke brillen natuurlijk. Met deze set, bestaande uit verschillende vrolijke brillen, wordt elk feestje gelijk erg gezellig. Deze leuke feestaccessoires zorgen voor een feestelijke stemming en creëren in een handomdraai de juiste sfeer. Leuk om mee te brengen naar een feestje!

Other customers bought

Productbeschrijving

Als er iets op elk feestje belangrijk is, dan is het wel een gezellige, vrolijke sfeer. Met deze set, bestaande uit 10 blije brillen, is de juiste toon gelijk gezet. Met deze brillen op is het vrijwel onmogelijk om niet met een enorme lach op je gezicht rond te lopen.

Het idee is eenvoudig: je neemt deze brillen mee naar een feestje van een vriend of vriendin, of je legt ze neer bij de entree van je eigen feestje. Zo is bij binnenkomst gelijk de sfeer op orde en kan er aan menig feestje weinig meer stuk gaan. Vergeet natuurlijk niet om een paar grappige foto’s ter herinnering te maken!

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een housewarming, een afstudeerparty of gewoon een gezellige zaterdagavond, met deze vrolijke brillen kun je altijd aankomen. Als je een vrolijk tintje aan de party cadeau wilt doen dan is dit geschenk de juiste keuze!

Productdetails

  • 10 partybrillen
  • Verschillende motieven
  • Stemmingsmaker voor elk feestje
  • Materiaal: karton
  • Afmetingen: 27 x 2 x 18 cm (verpakking)

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-02-02T16:50:17+00:00