Contact

Paraplu "Geweer"

€ 27,90
Incl. btw
- +
Jij bent opperbest bewapend tegen de volgende regenbui! Deze paraplu beschermt je niet alleen tegen nattigheid, maar je trekt ook tegelijkertijd, dankzij het bijzondere handvat in de vorm van een geweer, ook nog eens de blikken van voorbijgangers. Een cadeau voor iederen die slecht weer met humor opvat!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Regendruppels opgepast! Want jij bent tot op de tanden toe bewapend tegen nattigheid. Met deze paraplu verklaar jij de volgende flinke regenbui officieel de oorlog en die zal je zeker winnen!

Nee, je hoeft niet bang te worden! Dit handige accessoire is natuurlijk geen echt geweer. Deze paraplu is namelijk alleen vormgegeven als een jachtgeweer, want het handvat ziet eruit alsof jij zodadelijk in de aanval gaat. Een grappig cadeau voor iedereen die de strijd met de regenbui met een flinke dosis humor wil bestrijden. Alle voorbijgangers zullen hun hoofd nog wel even omdraaien om vol verwondering te zien hoe jij die vervelende regen te lijf gaat. Na zijn succesvolle strijd tegen de regendruppels kan je de paraplu een welverdiende pauze gunnen. Daarvoor is de meegeleverde beschermhoes perfect. Bovendien heeft de beschermhoes nog een handige draaggordel. Als het even niet regent, kan je deze dus over je schouder hangen – als een echte jager.

Grappig detail: uit de beschermhoes steekt alleen nog het handvat van de paraplu. Hierdoor lijkt het alsof je daadwerkelijk een geweer over je schouder hebt hangen. Dat zal voor onvergetelijke blikken op straat zorgen! Zo wordt zelfs een wandeling door de stromende regen nog leuk. Fantastisch voor iedereen die van geinige details houdt!

Productdetails

  • Paraplu met handvat in geweer-look
  • Inclusief beschermhoes en overdoos
  • Afmetingen: 93 x 8,5 x 4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T19:28:10+00:00