Contact

Parachutespringen Tandemsprong - Texel

€ 209,00
Incl. btw
- +
Parachutespringen zonder cursus vooraf, dat kan met de tandemsprong. Vastgekoppeld aan de instructeur het vliegtuig uit springen en alle vrienden en kennissen ver beneden kijken ademloos toe. Een sensationele en eenmalige belevenis op het prachtige waddeneiland Texel!
pin delete 4.847900
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

De tandemsprong is de ideale manier om kennis te maken met het parachutespringen. Je hoeft niets te doen, alleen maar te genieten van het gevoel als een vogel door de lucht te vliegen. Dat is een sensationele belevenis die natuurlijk wel de nodige moed vergt.

Het is niet niks om op ruim drie kilometer hoogte in een deuropening van een vliegtuig te staan en dan samen met de ervaren instructeur uit het vliegtuig te springen. Veiligheid heeft bij het Paracentrum op Texel natuurlijk de hoogste prioriteit, maar het blijft super spannend om met een snelheid van maar liefst 200 km/uur naar beneden te 'vallen'! Op het juiste moment springt dan de parachute open en daal je samen met de jumpmaster gemoedelijk in de richting van het landingspunt. Geniet van de omgeving om je heen, want deze beelden zijn uniek.

Parachutespringen met een tandemsprong is een spectaculaire belevenis die je niet meer zo snel zult vergeten. Daarom is het mogelijk de tandemsprong door een vrije val filmer op video te laten opnemen. Dan heb je niet alleen een bewijs maar ook een blijvende herinnering in handen. Een absoluut origineel cadeau-idee voor vrienden of familieleden die wel van een bijzondere uitdaging houden.

Productdetails

 • Mogelijkheid tandemsprong te laten filmen tegen meerpijs
 • Tandemsprong op Texel
 • Geldig voor 1 persoon
 • Deelnemers onder de 16 hebben een handtekening
  van ouder of voogd nodig
 • Geen speciale kleding nodig
 • Afhankelijk van weersomstandigheden en vliegverkeer
 • Maximale gewicht van 100kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-03-19T18:36:43+00:00