Contact

Papieren bekertjes "Pick your nose"

€ 10,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Zorg voor nog meer lol op een huisfeestje of verjaadag! Deze papieren bekers met verschillende soorten neuzen erop zijn supergrappig en zorgen gegarandeerd voor een paar geweldige fotomomenten. De verpakking bevat 24 bekertjes met 12 verschillende soorten neuzen. Ga je voor een klein neusje of juist een enorme neus? Voor iedereen is er wel een passend exemplaar. Geweldig om mee te nemen naar een feestje van vrienden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Pas op: deze bekers zullen zorgen voor de slappe lach en die zal niet makkelijk te stoppen zijn. Wie uit deze bekertjes drinkt, kan zomaar ineens een snorretje krijgen of een Grieks profiel. Sommige van je vrienden zullen ineens een neuspiercing hebben, of een flinke haakneus. Iedereen kan kiezen welke neus hij of zij graag wil. Keuze genoeg!

"Pick your nose" betekent in dit geval dat iedereen zijn eigen neus kan uitzoeken. En nee, het is geen uitnodiging om iets uit je eigen neus te halen. Je hebt voor een neustransformatie geen operatie meer nodig : wij leveren namelijk gewoon 24 papieren bekers met daarop verschillende soorten reukorganen. Deze bekers zullen ongetwijfeld onvergetelijke (foto)momenten opleveren.

Wees dus de eerste die met deze geweldige feestneus-bekers opdruikt op een feestje. Je zult absoluut met je neus in de boter vallen! Het is natuurlijk supergrappig om je collega's, vrienden of familie met een compleet ander uiterlijk te zien. Daarnaast zorgen de bekers ervoor dat niemand vergeet welke beker hij of zij ook alweer gebruikt had. Een absolute aanrader van onze feest-redactie!

Productdetails

  • Bevat 24 bekers
  • Afmetingen verpakking: 27 x 8 cm 
  • Materiaal: papier
  • Afmetingen bekers: 11,5 x 8 cm 
  • Inhoud beker: circa 350 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-28T23:38:31+00:00