Contact

Pacman onderzetters

€ 14,90
Incl. btw
- +
Vooral op een witte of zwarte ondergrond komen deze Pacman onderzetters voor glazen echt goed tot hun recht. Het lijkt net of de video game uit de jaren 80 en 90 tot leven is gewekt! Set van 4 siliconen onderzetters, waar elke gamer en Pacman fan zich op zal verheugen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een tof cadeautje voor alle old school gamers en fans van Pacman. Want wie heeft dat leuke spelletje nou niet gespeeld? Deze leuke onderzetters voor kopjes en glazen laten je weer even helemaal terug denken aan die tijd. De populaire videogame uit de jaren 80 en 90 kun je nu in huis halen!

De set bestaat uit 4 onderzetters: 3 geesten en 1 Pacman. Ze zijn zo uit het computerscherm gepakt en op jouw tafel neergelegd. Daarnaast beschermen ze jouw mooie salontafel ook nog eens tegen lelijke vlekken en randen van elk drankje, of het nou om koffie, thee of frisdrank gaat. Deze Pacman onderzetters helpen je om je tafel schoon en netjes te houden! Leuk en praktisch tegelijk dus! De onderzetters zijn gemaakt van siliconen en kunnen na gebruik gemakkelijk met de hand afgewassen worden. Een perfect cadeautje voor gamers!

Productdetails

  • Inhoud:
    • 1 x Pacman
    • 3 x ghost
  • Materiaal: siliconen
  • Afmetingen verpakking: 16 x 20 x 1,5 cm
  • Niet geschikt voor in de vaatwasser

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-11-26T05:47:22+00:00