Contact

Opblaasbaar superhelden-pak

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Stiekem willen we allemaal wel een held zijn Met deze opblaasbare superheldenuitrusting kan dat! Doe deze set cadeau en doe je neefjes of nichtjes, familie of vrienden een supergroot plezier! Iedere aspirant-held weet wel raad met deze superheldenuitrusting. Voor je het weet is de eerste zegen behaald: een vrolijke noot op een verjaardag of een leuk gespek tijdens het carnaval. Daarmee is de wereld weer een stukje mooier geworden!

Other customers bought

Productbeschrijving

Kijkt je vriend of vriendin vaak naar tekenfilms met superhelden? Dan is deze superheldenuitrusting het ideale cadeau voor hem of haar! De uitrusting is gemaakt van kunststof en daarom lekker licht om te dragen. Cape en vest zijn zowel geschikt voor binnen als buiten; regen of wind, deze uitrusting trotseert het allemaall!

Op het vest staat een grote rode H, die verwijst naar de held die deze uitrusting draagt! Na de strijd kan de superheldenuitrusting eenvoudig en pijlsnel gereinigd worden met een vochtige doek, zodat deze weer klaar is voor de volgende party of noodsituatie.

Deze set is het perfecte cadeau voor jong en oud, voor vrienden en familie die van superhelden houden. Ook geschikt als carnavalskostuum!

Productdetails

  • opblaasbaar vest + cape 
  • Materiaal: plastic
  • Kleur: rood, blauw
  • Maten: 200 x 150 x 35 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-24T02:12:46+00:00