Contact

Oorringen van gepolijst goud

€ 119,00
Incl. btw
- +
Pure schoonheid door de kracht van glans: Deze oorringen zijn gemaakt van gepolijst 8-karaats goud en vallen op dankzij het eenvoudige design. Geen poespas, maar wel heel mooi! Het minimalistische ontwerp zorgt er bovendien voor dat je deze oorbellen met verschillende stijlen en outfits kunt combineren. Gaaf!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Gouden schoonheid om door een ringetje te halen. Deze oorbellen zijn gemaakt met de focus op puurheid en eenvoud. De oorbellen blinken uit door het gebrek aan poespas, waarbij alle aandacht word gevestigd om het glanzende goud.

De stevige ringen zijn door het eenvoudige design goed te combineren met vele verschillende looks en outfits. Denk bijvoorbeeld aan een meer zakelijk kostuum, waarbij enige ingetogenheid gepast is. Maar ook bij een sierlijke look voor bij een diner kunnen deze oorbellen gedragen worden. Je kan er dus alle kanten mee op!

Een ideaal cadeau om een vrouw met gevoel voor stijl mee te verrassen dus. Dat kan je moeder zijn, je zus, nicht of natuurlijk je geliefde. Met een gouden sieraad als cadeautje zit je hoe dan ook altijd goed!

Productdetails

Oorringen van gepolijst goud Merk: Unique Materiaal: goud Grootte: 13,3 x 3,0 mm Gewicht 2,0 gr

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-25T11:59:05+00:00