Contact

Ontbijtplankjes met paasgravure

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Op Pasen gaan de kinderen in de tuin zoeken en snuffelen naar chocolade-eieren en wanneer ze allemaal geraapt zijn is het tijd voor een heerlijk ontbijtje met natuurlijk de nodige chocolade. Geheel in thema kan je nu deze gegraveerde ontbijtplankjes op tafel zetten!
€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

De spanning, de anticipatie! “s morgens vroeg uit bed en met een zelf geknutseld mandje op jacht naar chocolade paaseieren. Wat een plezier! Daar ligt er een, achter de bloempot en daar tussen de bloemen en kijk snel eens or geen in de bomen hangen! Om dit plezierige moment verder te zetten kan je bij het ontbijt voortaan deze ontbijtplankjes met paasgravure op tafel zetten.

Ze zijn vervaardigd uit bamboehout en voorzien van een vrolijke paastekening. Daaronder heb je nog 20 tekens ruimte om een persoonlijke boodschap, naam of datum te laten graveren. Superleuk cadeau voor rond de paasperiode, maar je kan de ontbijtplankjes natuurlijk het hele jaar door gebruiken. Op voorwaarde dat je niet steeds chocolade-eieren op je boterham legt!

Productdetails

  • Eigenschappen:
  • Persoonlijke gravure
  • Afmetingen: 22 x 13,8 cm
  • Materiaal: bamboe
  • Informatie: Aangezien dit een natuurproduct is, kunnen gravures anders of onregelmatig uitvallen.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T04:07:41+00:00