Contact

“Pallet” Onderzetters

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Heb je een zware pan? Dat is voor deze onderzetter geen probleem. Deze stevige pallet is er namelijk voor gemaakt om zware dingen een ondersteuning te bieden. Een echte eyecatcher voor op de eettafel, die helemaal past bij de industrial-chique stijl die tegenwoordig helemaal in is als het om woondecoratie gaat. Dit accessoire is dan ook een mooi cadeau voor wie net is verhuisd of gaat samenwonen.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze pallet biedt een wel heel gave manier om je tafel te beschermen tegen hete potten en pannen. De pallet is een getrouwe miniatuurversie van een europallet en past perfect in een hedendaags interieur, waarbij industrieel ogende objecten helemaal hot zijn.

De pallet is gemaakt van pijnboomhout en geeft je stiekem ook een beetje het gevoel dat je een reus bent. Een echte pallet zou je immers nooit zo makkelijk optillen en zou ook wel iets groter zijn dan deze. Deze onderzetter is dan ook prima geschikt voor het maken van een grappige foto, wanneer hij even niet wordt gebruikt.

Dit originele woondesign is gemaakt in de Labyrinth Design Studio uit Barcelona en zal aan de eettafel zeker voor de nodige geïnteresseerde blikken zorgen. Ook voor heftruckchauffeurs is dit allicht een leuk cadeautje!

Productdetails

  • 1:10 miniatuurversie van een europallet
  • Design: Labyrinth Design Studio Barcelona
  • Materiaal: pijnboomhout
  • Afmetingen: 19 × 13 × 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-03-29T06:49:40+00:00