Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Onderzetter met foto - rond

  € 11,90
  Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  Deze ronde onderzetter is een fantastisch origineel cadeau dat je door de eigen opdruk helemaal kunt afstemmen op elke gelegenheid! Ze zijn gemaakt van glas waarop een foto naar keuze kan worden gedrukt. Een praktisch cadeau met een persoonlijke touch!

  € 11,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Dit praktische cadeau leent zich voor vele gelegenheden. Doordat je de onderzetter kunt laten bedrukken met een eigen afbeelding of foto kun je met dit cadeau werkelijk alle kanten op.

  Ga voor een zelfgemaakte collage of een foto van een bijzonder moment. Wie echt creatief wil doen kan zelfs een foto van een eigen tekening aanleveren. Op die manier kun je van deze onderzetters een cadeau maken dat geheel is afgestemd op de ontvanger en het moment.

  Behalve een origineel en persoonlijk cadeau, is deze onderzetter op zichzelf ook gewoon een handig accessoire voor in huis. Want vochtkringen en beschadigingen op tafel zijn van die dingen die niemand graag ziet. Met deze onderzetter behoren die dan ook tot de verleden tijd. Zo kun je nog eens zorgeloos je drankje neerzetten, terwijl je ondertussen wordt herinnerd aan die fijne vakantie in Italië of die lieve vriendin.

  Productdetails

  • Kan bedrukt worden met een eigen afbeelding of foto
  • Ø 10 cm
  • Per stuk geleverd
  • Niet geschikt voor de vaatwasser
  • LET OP: ongeveer 2,5mm van de buitenste rand van de foto zal niet zichtbaar zijn op de onderzetter

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2021-11-27T02:28:36+00:00