Contact

Onder stroom – mok met gitaarkabel

€ 11,90
Incl. btw
- +
Voor iedereen die 's ochtends pas op gang komen na een kop verse koffie en die bovendien een heerlijke gitaarsolo niet schuwen. De mok met gitaarkabel is een cool cadeau voor iedereen die van muziek en koffie houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat is het begin van de dag zonder koffie? Of beter gezegd, wat is een elektrische gitaar zonder stroom? Drink je koffie uit deze mok met gitaarkabel, dan is alles in orde. De koffie zorgt voor de kick om wakker te worden, de kabel voor de kick die een snerpende gitaarsolo teweeg kan brengen. Zonder stroom geen gitaargeluid en zonder koffie geen energie om de dag te beginnen. Daarom is het een fijn gevoel 's ochtends een mok met gitaarkabel in de hand te houden in plaats van een mok met een normale handgreep. Met deze mok voel je de energie al door je lichaam stromen en ben je meteen klaar wakker.

Iemand die muziek maakt, zal deze mok meteen herkennen als een energie-oplader. Maar ook de fans en liefhebbers van muziek sluiten zien een geschenk als dit graag in hun keukenkastje of op hun bureau staan. De handgreep in de vorm van de gitaarkabel is gemaakt van silicone en ziet er zeer detailgetrouw uit. De koffiebeker is niet alleen een blikvanger, hij is ook vaatmachinebestendig en kan dus direct net de rest van de vaat worden gewassen. Een heerlijk cadeau-idee voor iedereen die 's ochtends vroeg graag onder stroom willen staan., van de koffie en van de muziek!

Productdetails

  • Materiaal: keramiek, siliconen
  • 12 x 10 x 7,5 cm
  • Vaatmachinebestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-01T23:09:54+00:00